Copyright 2017 - 1122

Kuulumme Suomen suurimpiin Gulf-öljyjen jälleenmyyjiin. Gulf tuotevalikoimista löytyy nykyaikaiset, autovalmistajien laatuvaatimukset täyttävät moottori- ja vaihteistoöljyt henkilöautoihin, raskaan kaluston ajoneuvoihin sekä pienkone- ja moottoripyöräöljyt. Myös tuoreimmat laatuvaatimukset täyttävät automaattivaihteistoöljyt ovat valikoimissa. Tukkumyyjänä toimitamme suuremmat öljytilaukset valtakunnallisesti suoraan asiakkaalle.

 

Nykyaikaisten henkilöautojen pitkän huoltovälin vaatimat luokitukset asettavat korkean laatuvaatimustason. Gulf-öljyistä löytyy varmasti myös Sinun autoosi sopivat, valmistajan vaatimukset täyttävät öljyt. Esimerkkinä VAG-konsernin tarkat vaatimukset moottoriöljyjen ominaisuuksista on täytetty ja Gulfin öljyt ovat käyneet VAG:n tarkat testit ja kokeet jotta valmistajan virallinen hyväksyntä on saavutettu.

 

Myös vanhoihin harrasteautoihin sopivat mineraalipohjaiset, kulumisenesto-lisäaineistetut öljyt!!!

 

Raskaan kaluston öljyistä löytyy sopivat diesel-moottoriöljyt jokaiseen käytöön, ahdettuihin, ahtamattomiin, pakokaasun kierrätysjärjestelmällä varustettuihin, tiukkojen päästönormien täyttävät (EURO I, II ja EURO III), vaativiin olosuhteisiin sekä myös pitkänvaihtovälin öljyt. Vaihteisto ja hydrauliöljyt (jopa 1000L astioissa), maatalouden yleisöljyt traktoreihin ja muihin maatalouskoneisiin, työkoneisiin vaihteisto- ja peräöljyt ns. märkäkytkimille ja -jarruille. Huom! Myös alusta- , vetopöytä- ja yleisvoitelurasvat.

 

Soita ja kysy tarjous!

 

P.S. Myymälästämme legendaariset Gulf-oheistarvikkeet (Gulf-paidat, -takit, -lippikset ja pipot)!

f