Copyright 2017 - 1122

Toimitamme laadukkaat varaosat kaikkiin automerkkeihin. Ostoverkostossamme on useita eri tukkureita ja tavarantoimittajia. Näin pystymme tarjoamaan sopivimmat varaosat juuri sinun tarpeita ajatellen.

 

Tuotevalikoimistamme löytyy korkealaatuiset varaosat ensiasennusvalmistajilta, jotka valmistavat alkuperäisosia suurelle osaa automerkeistä. Näistä valmistajista esimerkkeinä TRW jarruosat ja alustan nivelet, SKF laakerit ja Gates hihnat ja jakopääsarjat. Tarjolla on siis samaa laatua, samaa luotettavuutta ja kestävyyttä kuin autosi alkuperäisvaraosissa, erona ainoastaan sinulle edullisempi hinta.

 

Jos autosi on jo ikääntynyt ja kilometrejä on takana runsaasti, etkä halua enää panostaa korkeaan alkuperäislaatuun, vaan pidät tärkeämpänä edullista hintaa, löytyy meiltä edullisemman linjan varaosat myös sinulle. Tarvikeosavalmistajien laaja tuotetarjonta takaa sen että hinta/laatusuhde on kohdallaan, eikä autosi luotettavuus kärsi vaikka hinnassa hieman säästetään.

 

 

USA-Varaosat

 

Olemme erikoistuneet amerikkalaisiin autoihin ja meiltä saat osat niin käyttöjenkkiin kuin vanhaan klassikkoonkin. Käyttöautoosi tarjoamme kulutusosat edullisesti ja luotettavasti vuosien kokemuksella. Myös harrastepelin kohdalla voit huoletta kääntyä puoleemme. Henkilökuntamme koostuu pitkän linjan harrastajista ja autamme mielellämme sinua.

 

Tuotemerkkejä, valmistajia ja osatoimittajia on tarjolla useita. Tämän turvin pystymme palvelemaan sinua laajasti, oli  harrastuksesi suuntaus sitten mikä tahansa, kilpuri, katuauto tai vaikka museoauto

 

Erikoisimmatkin osat ja ongelmat on yleensä saatu ratkaistua. Oli tarpeesi mikä tahansa, soita meille, me teemme kaikkemme auttaaksemme sinua. Jos haaveilet jotain osaa tai osakokonaisuutta, mutta ajatus internetin kautta ulkomailta tilaamisesta ei tunnu sinulle mielekkäältä, käänny myös silloin puoleemme. Mitä todennäköisimmin saamme toimitettua sen sinulle.

 

Toimitamme osat valtakunnallisesti Postin tai Matkahuollon välityksellä, sinun toiveidesi mukaisesti. Toimitusajat vaihtelevat osasta ja sen saatavuudesta riippuen. Erikoistilauksissa toimitusajat ja kulut sovitaan tapauskohtaisesti

f